Erg enthousiaste onderzoeker

Beste allemaal,

Hier informatie over deze afgelopen week. Zoals ik vorige week gezegd heb werk ik nu met elder Thompson. Hij is echt een grappige zendeling en het is leuk om met hem samen te werken.

We hebben echt een aantal echt leuke dingen meegemaakt deze afgelopen week.

Het is echt heel erg bijzonder om te zien hoe onze Hemelse Vader ons helpt om Zijn kinderen, die het nodig hebben, tot zegen te zijn.

Om maar te beginnen bij het begin. Afgelopen woensdag waren we naar Alan T.Y. geweest. Voor hen die het zich herinneren, Alan T.Y. was de eerste persoon die op mijn zending gedoopt werd. Ondertussen is hij een tijdje minderactief geweest door verschillende omstandigheden. Maar nu zijn we hem weer aan het bezoeken en was hij ook al weer een paar keer naar de kerk gekomen. Zijn vrouw en kinderen zijn helaas geen leden en waren vorig jaar niet geïnteresseerd in onze boodschap. Afgelopen week had Alan ons gevraagd om hem te helpen om zijn vrouw een zegening en zalving te geven omdat ze ziek is en naar het ziekenhuis toe moest voor onderzoeken. Toen we daar dus afgelopen woensdag waren, hebben we eerst hem, zijn vrouw en één van hun dochters onderwezen over het verlies en de herstelling van het priesterschap. Daarna hebben we de zalving gegeven. Tijdens de les en de zalving was de Geest echt heel sterk aanwezig en dus na de zalving hebben we gelijk een afspraak kunnen maken om langs te komen om hen allemaal te onderwijzen.

Ook hebben we weer een paar nieuwe onderzoekers gevonden, maar één daarvan was echt bijzonder. We hadden met deze jongen gesproken en hij was er erg enthousiast over, dus toen hebben we afgesproken om langs te komen wanneer zijn moeder ook thuis zou zijn. Dus zijn we langs geweest. Toen we aankwamen kwam zijn moeder naar buiten en ze was helemaal enthousiast dat we langs waren gekomen en dat we met haar en haar zoon wilden spreken. We hebben echt een goede les gehad en hen ook gelijk uit kunnen nodigen om op hun antwoorden te handelen, door zich voor te bereiden om gedoopt te worden.

Dan tot slot nog even een korte update over Joyce. Alles ziet er tot nu toe goed uit. Ze is erg enthousiast en verlangt er naar om gedoopt te worden en de verdere zegeningen van het evangelie in haar leven te zien. Ze bereid zich voor om a.s. zaterdag gedoopt te worden.

Veel liefs en groetjes,

Elder Croese - Saranan Fasi

0 reacties:

Een reactie posten