Weer een fantastische week

Beste allemaal,

Oké, ik heb niet heel veel tijd meer vandaag dus het zal maar een kort stukje worden. Het spijt me.

Afgelopen week hebben we echt weer een fantastische week gehad. Jullie zullen wel denken, ja dat zegt hij iedere week. Hoe kan dat nou? Nou dat is eigenlijk vrij duidelijk uit te leggen. Wanneer we het werk van de Heer doen, hebben we recht op Zijn hulp en dat is vooral de hulp van zijn Geest. In Galaten 5 vers 22 kunnen we lezen over de gevoelens of vruchten van de Geest, die onder andere liefde, geduld en lankmoedigheid zijn. In andere woorden, werk je dus hard voor de Heer, zal je een goede en zelfs geweldige tijd hebben en gelukkig zijn (ook een beetje moe maar ja dat maakt niet uit).

Afgelopen week hadden we weer een paar bijzondere lessen, waarin de Geest sterk getuigde van de waarheden die we besproken.

Het bijzondere was vooral, dat in al deze lessen wij de geïnteresseerde konden uitleggen dat deze gevoelens, die zij voelden, van de Geest waren. Nadat ze begrepen dat de gevoelens die zij hadden werkelijk van de Heilige Geest van God kwamen, werden die toen natuurlijk alleen maar sterker om dat te bevestigen. Wanneer dat gebeurd is het de perfecte tijd om, met wat uitleg, een uitnodiging tot bekering en de doop te geven. Die ze dan zelf kunnen accepteren of verwerpen.

Dit is gewoon één van de vele wonderbaarlijke manieren hoe de Heer helpt in zijn werk.

Voor de rest gaat het nog steeds geweldig met Janerino. Hij doet het goed, leest veel en loopt altijd met een glimlach op zijn gezicht rond.

Ok, dat was het weer. Doei. Sorry de tijd is op, volgende week meer.

Groetjes elder Croese

0 reacties:

Een reactie posten