Wonderen

Ok, ik had weer computer problemen, maar ik heb de foto’s dit keer in ieder geval al verzonden, dus even een kort berichtje. Sorry, ik word een beetje geïrriteerd van de computers hier, maar ja, geduld is een schone zaak.

Ik heb vandaag een lange e-mail naar president Robison gestuurd, dus ik heb niet veel tijd om een e-mail naar jullie te sturen. Dit komt omdat deze week echt geweldig was. Ok dan even kort over deze week, het was echt fantastisch! We hebben echt wonderen gezien. Ik zal er even één delen.

Jeep

 

Een geluk bij een ongeluk

We reden op  een weg toen Elder Riding’s fietsketting er afvloog. Dus wij de ketting erop zetten. Toen we de ketting erop hadden kwam er een mevrouwtje naar ons toe, die ons vroeg of ze ons kon helpen met de fietsenpech. Natuurlijk hoefde dat niet, maar we hebben wel gelijk met haar gepraat over de kerk. Ze heeft ons uitgenodigd om even verder te komen en te zitten en een les te delen. Wat later dus bleek, was dat ze al een tijdje met ons wou spreken en dat ze niet precies wist hoe ze ons moest aanspreken, maar toen we voor haar huis stil stonden met fietsen pech greep ze gelijk haar kans.(Dit is echt geen toeval.) Ook bleek dat haar man een tijdje geleden door een lid van onze kerk was uitgenodigd om naar de kerk te komen en dat hij zich daar heel goed over voelde, maar dat hij o.a. vanwege zijn werk daar geen tijd voor gehad heeft. Dus we hebben een paar keer met hen gesproken en ze zijn echt geweldig. Ze zijn al getrouwd en hebben voor zover we nu weten geen woord van wijsheid problemen en ze zijn ontzetten enthousiast over het evangelie. Ze hebben de Geest meerdere keren gevoeld en hebben in het Boek van Mormon gelezen.

En dan nu het volgende wonder. Wat bleek is dat zijn baas en vriend ook een onderzoeker van ons is, die toevallig voor zondag ook in het Boek van Mormon heeft gelezen en de Geest heeft gevoeld. En al kon hij zelf niet naar de kerk komen, liet hij zijn werknemer wel komen. En die was dus afgelopen zondag tijdens een geweldig vastenzondag in de kerk, waar ze sterk de Geest hebben gevoeld en ze willen aankomende 20 december gedoopt worden.

Onderzoekers

Ook was een onderzoeker waar we al een lange tijd mee werken, weer in de kerk en hij voelde de Geest zo sterk dat hij zijn getuigenis gaf en zei dat hij binnenkort gedoopt ging worden. Toen we ’s avonds bij hem langs kwamen hebben we samen ook voor de 20ste een doopdatum gesteld.

Jammer genoeg was Henny (Rachela’s vriend), vandaag niet in de kerk omdat hij ergens ver weg bij zijn familie was, omdat hij een (niet ernstige) aanrijding had gehad. Maar hij is nog steeds gewillig om meer te leren en naar de kerk te komen dus hij kan mogelijk ook de 20ste gedoopt worden.

En dan deze week het trouwfeest van opa en oma Nijda .

Het is hier echt geweldig. Ik houd van Kwarasan en de mensen hier. Ze zijn zo nederig en open voor de Geest, echt fantastisch!

Ik houd heel veel van jullie allemaal.

Groetjes, Elder Croese

sinterklaas 2008

0 reacties:

Een reactie posten