Wat een bijzondere week!!!

Wonderen

Afgelopen week hebben we wonderen mee gemaakt!! Het was echt bijzonder. We hebben hard gewerkt en broeder Wirjo en Erik hebben ons echt veel meegeholpen. Het is echt bijzonder om te zien hoe onze onderzoekers steeds enthousiaster worden om gedoopt te worden, naarmate ze de geest meer voelen en meer over het evangelie leren.

Een bijzonder verhaal vandaag over Benjamin. Benjamin, de baas van Karlo bleek een groter rookprobleem te hebben dan we dachten. Hij rookt gemiddeld 3 tot 4 pakjes per dag, dat is 60 tot 80 sigaretten op een dag. Hij heeft ons ook verteld dat hij nogal last had van onthoudingsverschijnselen de vorige keren dat hij probeerde te stoppen. Maar deze keer, met de hulp van de Heer, weet hij dat het hem gaat lukken. Zaterdag hebben we met hem afgesproken dat hij gaat stoppen en gisteren heeft hij maar 10 sigaretten gerookt. Wat een wonder, dat is 50 tot 70 sigaretten minder dan normaal. Ook was hij in de kerk en heeft hij daar erg de Geest gevoeld. Jammer dat zijn vrouw niet in de kerk was, maar daar gaan we aan werken. Ze is wel gewillig om meer te leren, alleen was er gisterenochtend iets tussen gekomen.

trouwerij opa en oma Nijda

Opa en Oma Nijda

Ook hadden we deze week de doop, bevestiging en het huwelijk van opa (Jacobus, 63) en oma (Telly, 56) Nijda. Dit was geweldig! Het was erg geweldig en de glimlach op opa’s gezicht is echt onbeschrijfelijk . Hij is nu de eerste priester in zijn familie en hij heeft zich voor genomen om zijn zonen, die tot nu toe niet willen trouwen, een goed woordje toe te spreken en ze het goede voorbeeld te geven. Het is echt leuk om te zien hoe een vreugde hij in de kerk en het evangelie vind.

doopdienst opa en oma Nijda

Nou dit was het zo’n beetje volgens mij.

Ik houd heel veel van jullie en wens jullie al het best toe.

Groetjes,
Elder Croese

0 reacties:

Een reactie posten