Uitwisselingen

 

Afgelopen week was echt weer geweldig. We hebben hard gewerkt en veel dingen kunnen doen. Op woensdag hadden we uitwisselingen (dit gebeurt 1 keer per overplaatsing. Dan werkt één van de zoneleiders een dag met je samen en de andere werkt met je collega). Dit was erg leuk omdat ik het voorrecht had om weer een dag met Elder Riding samen te werken. Dit vonden we beiden erg leuk omdat we rond kerst 6 weken collega's zijn geweest, maar ik toen overgeplaatst werd, dus we niet heel veel tijd gehad hebben om samen te werken. Dit was erg leuk. Ik heb weer veel van hem kunnen leren en het was heerlijk om even van gedachten te wisselen over het zendingswerk en over bepaalde onderwijsvaardigheden, hoe we die konden verbeteren zodat de Geest nog meer gelegenheid zou hebben om tijdens een les te getuigen van de waarheid. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld vragen stellen. Voor mijn zending had ik er nooit aan gedacht hoe belangrijk het is om de juiste vragen op de juiste tijd te stellen, en hoe die vragen dan duidelijk moeten zijn. Ik weet dat wanneer we ons goed voorbereiden en naar de Geest luisteren, Hij ons zal leiden om dat te doen. De Geest was tijdens die dag echt sterk aanwezig. Dit was echt een geweldig gevoel. Dit kwam vooral omdat we al wat meer gewend zijn om met elkaar te onderwijzen, waardoor de lessen dus heel soepel gingen. Ook hebben we natuurlijk tussen het werk door de nodige herinneringen opgehaald aan die geweldige 6 weken rond december in Kwarasan. 

Filmavond

De filmavond vrijdag was weer een groot succes. Er waren redelijk wat leden aanwezig en er waren ook de nodige onderzoekers.

Zondag

Zondag was het weer een bijzondere avondmaals dienst. Ik begin steeds meer te leren en te begrijpen hoeveel de avondmaals vergadering betekend en hoe belangrijk het is om wekelijks, waardig en eerbiedig aan het avondmaal deel te nemen. zoneconferentie 8-6-2009 Schroath Shakespear Croese

Bron: blog zuster Robison

Zoneconferentie

Zondag na de kerk hebben we een lange taxi rit naar de stad genomen en zijn we naar de haardvuur avond van President Robison geweest. Toen hebben we overnacht bij Elder lubberink en Elder Pence. Gisteren was het zoneconferentie, de laatste van President en Zuster Robison. De Geest was erg sterk aanwezig en mijn getuigenis is erg versterkt.

zoneconferentie 8-6- 2009

 Bron: blog zuster Robison 

zoneconferentie 8-6-2009 studie

 Bron: blog zuster Robison 

zoneconferentie 8-6-2009 afscheid president Robison

Bron: blog zuster Robison

Onderzoekers

Het grootste probleem wat we op het moment met onze onderzoekers hebben is dat ze of moeten trouwen of uit elkaar moeten gaan of aan het wachten zijn totdat ze kunnen verhuizen zodat ze bepaalde geboden na kunnen leven.

Ik weet de Jezus de Christus is. Dat hij het voor elk van ons mogelijk maakt om bevrijd te worden van de last van zonde, schuld en schaamte door tot hem te komen en ons te bekeren en ons te laten dopen in zijn naam, door het juiste gezag van het Priesterschap, waarna we de Heilige Geest zullen ontvangen, die ons zal reinigen en heiligen. Ik weet dat dit waar is en dat het heilige Priesterschap van God in deze kerk aanwezig is, omdat Hij deze kerk heeft herstelt en deze macht, va het Priesterschap, heeft overgedragen aan Joseph Smith doormiddel van Petrus, Jacobus en Johannes en Johannes de Doper.

Veel liefs,

Elder Croese

1 reacties:

Jose van Laarhoven zei:

het blijft leuk om je berichten te lezen..:)! ga zo door met het goede werk..

groetjes,
josé

Een reactie posten