De Geest van de Heer in Nickerie

Afgelopen week was echt geweldig. We hebben echt gezien dat de Geest van de Heer hier over Nickerie aan het gaan was en hoe wij geleid zijn naar mensen die echt onwijs enthousiast en voorbereid zijn om het evangelie aan te nemen.jongen met grappige bril 22 juni 2009

Successen

Een aantal successen die we bijvoorbeeld hebben gezien: we kregen sterk het idee dat we naar een minder actief lid moesten gaan, waar we van president Haverkamp (van het district) over hadden gehoord. Die persoon was eigenlijk het eerste gedoopte lid in Nickerie en was de afgelopen ongeveer 2 jaar al niet meer in de kerk geweest. Toen we daar een les mee hadden gedeeld en over de verzoening aan het praten waren vertelde ze ons waarom ze niet meer naar de kerk is gegaan en hoe een spijt ze heeft van het feit dat ze nu al 2 jaar van de kerk gemist heeft. Ze vertelde dat ze graag weer terug wil komen maar dat haar gezin nog een beetje bang is om terug te gaan. Afgelopen zondag was ze in de kerk en heeft ze de Geest sterk gevoeld en vertelde ze ons dat volgende week ook de rest van haar gezin mee zou komen.

Tijdens het avondmaal heb ik samen met broeder King (die laatst gedoopt was) het avondmaal ingezegend. Dit was zijn eerste keer dus hij was nog al een beetje nerveus, al was dit niet te zien, maar hij deed het echt fantastisch.

De kerkdienst gisteren was echt geweldig. Er waren 37 mensen in de kerk en dat hebben we in tijden niet gezien hier.

Ik weet dat de Heer van ons houd en ons leid.jared met grappige bril 22 juni 2009

Veel liefs en groetjes,

Elder Croese

ps. Sorry dat het zo kort is, er waren weer wat computer problemen.

1 reacties:

Unknown zei:

Whaha, geweldige bril O-O :D!!!

Een reactie posten