Driestemmig zingen

Het was een geweldige week. We hebben keihard gewerkt en met veel mensen kunnen spreken.

Fietsproblemen

Zaterdag en zondag begonnen de fiets problemen weer en hebben we dus gisterenmiddag moeten lopen, maar dat maakt niet echt uit, het is alleen minder snel.

Geweldige onderzoekers

We hebben wat geweldige nieuwe onderzoekers gevonden. Een paar daarvan zijn zuster Wanabu en haar man Johan. Ze zijn nog niet getrouwd en hebben drie kinderen. Door alle drukte hebben we een beetje moeite gehad om ze een paar keer te bereiken, maar toen we van de week bij hen waren en de DVD van de herstelling bekeken, was de Geest overduidelijk aanwezig. Johan zei dat hij zo'n goed gevoel kreeg toen hij het eerste visioen zag, dat hij weet dat het waar is. Ook zijn vrouw heeft de Geest gevoeld en was afgelopen zondag samen met de kinderen in de kerk. Johan was er niet bij omdat hij ziek was. Maar zijn vrouw en kinderen hebben een goede tijd in de kerk gehad. Toen we 's avond nog even met Lucien langs kwamen waren ze erg blij over de kerk. We hebben kort nog even over het plan van zaligheid gesproken en toen een nieuwe afspraak gemaakt.

Het gemeentekoor

De gemeente Wanica is echt geweldig. We zijn nu al een aantal weken met het gemeentekoor bezig onder leiding van Elder Vernes en het gaat iedere keer weer beter klinken. Afgelopen zondag hebben we het eerste stuk van lofzang 58 ‘Dierbare Heiland’, zelf driestemmig gezongen. Het klink echt geweldig en de leden zijn er enthousiast over.

Districts familiedag

Afgelopen vrijdag was er een districts familiedag. Dit was erg leuk. We zijn daar een paar uurtjes geweest omdat alle zendeling uitgenodigd waren. We hebben wat onderzoekers meegenomen, maar het was erg leuk om de menens uit andere gemeenten te zien. Vooral vond ik het geweldig om weer even te spreken met Benjamin en Karlien en met zuster Landvreugd en de kinderen. Het was erg leuk om de andere leden van de gemeente Koewarasan te zien en het was een goed georganiseerde en leuke activiteit.

Groetjes,

Elder Croese

0 reacties:

Een reactie posten