EEN GOEDE WEEK

Deze week was wel goed. De doopdienst deze zaterdag was geweldig, de Geest was sterk aanwezig. Er waren veel leden aanwezig. Dit was echt geweldig! Ze zijn echt al helemaal een onderdeel van de gemeente, dat is erg goed gegaan. Zr. Andea Wouter (30 jaar) en haar twee kinderen Deon de Sanders (10) en Abigael de Sanders (9) zijn dus afgelopen zaterdag gedoopt en gisteren (zondag), bevestigd als lid van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en hebben de Gave van de Heilige Geest ontvangen.

Werken met de leden

De leden hier in Wanica zijn echt geweldig. Het is fijn om te zien dat we ondertussen een goede band met een aantal leden hebben kunnen opbouwen en dat ze steeds gewilliger zijn om met ons te werken en het geluk van het herstelde evangelie met andere mensen te delen.

Gisterenavond waren we bij de familie Ritfeld om voor zuster Robison hun bekeringsverhaal en hun ervaring in de kerk op te tekenen. Dit was erg bijzonder en de Geest was zeker aanwezig terwijl we hier over spraken. Ik ben dankbaar dat ik de gelegenheid had om dit te mogen doen en ik heb weer dingen geleerd die mij weer zullen helpen om een betere zendeling te zijn, maar vooral ook een beter lid van de kerk in het algemeen en een meer christelijk persoon. Toen we vroegen wat we voor hen konden doen, vroegen ze ons om van a.s. zaterdag op zondag met hen mee te vasten voor het doel dat ze spoedig naar de tempel kunnen gaan om daar de volgende verzegelende verordeningen te ontvangen. Natuurlijk gaan we dit doen en ik hoop en bid dat er zich spoedig een mogelijkheid zal voordoen dat ze de verlangens van hun hart vervuld mogen zien.

Nieuwe mensen vinden

Voor de rest zijn we hard bezig om nieuwe mensen te vinden en ze te helpen om de fundamentele beginselen en verordeningen van het evangelie te verkrijgen. De afgelopen paar weken hebben we wat moeite gehad om nieuwe onderzoekers te helpen om naar de kerk te komen maar dat gaat veder wel goed komen. We zullen hard bidden en werken en ik weet dat God de rest doet, als wij alles doen wat in ons vermogen ligt.

Groetjes,

Elder Croese

0 reacties:

Een reactie posten