Een nieuwe manier van zendingswerk doen

Beste Allemaal,

Alles gaat goed hier in Nickerie. Weer een geweldige week werken met elder Roepers achter de rug. Hij is echt een geweldige elder, met een hart van goud.

2009-12-21 portret foto IMG_5038

Afgelopen week was een beetje een rare ervaring, omdat ons werk nu een beetje rechtsomkeer heeft gemaakt. Een week geleden had president Gamiette een vergadering met alle zoneleiders en de assistent. Afgelopen woensdag brachten de zoneleiders, elder Vernes en elder Koenen ons daar verslag van uit en dat was een geweldige ervaring.

Tijdens de zonevergadering heeft president Gamiette, gezamenlijk met de zoneleiders de nieuwe visie van de zending uitgelegd. Vanaf nu gaat zendingswerk niet meer door van onderzoeker naar onderzoeker te racen en ondertussen contacten te leggen en daardoor nieuwe onderzoekers te vinden, maar nu gaan we van nieuw- en minderactief lid naar nieuw- en minderactief lid en leggen tussendoor onze contacten en vinden nieuwe onderzoekers en onderwijzen die in de tijd waarin we nog geen leden onderwijzen. Dit om het jaar van behouden en her activering, ook werkelijk zo te maken. Dit is een geweldige manier om te werken en we hebben er al redelijk wat succes door gezien, alleen al in afgelopen week.

We zijn zeer enthousiast om dit de rest van onze zending door te zetten en zo werkelijk het fundament van de ringen en het geestelijk fundament voor de tempel, hier in de West Indies, te leggen.

2009-12-21 IMG_0625

Kortom, het gaat fantastisch en op zending zijn is geweldig!

Oh ja, allemaal fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wan bun kresneti nanga wan bun new yari.

Groetjes,

Elder Croese - De Enige Echte (uit Suriname)

0 reacties:

Een reactie posten