Weer een geweldige week!

Beste allemaal,

Wel, we hebben afgelopen week weer een geweldige week gehad.

Ten eerste hadden we afgelopen week op donderdag weer zoneconferentie. Het was echt weer erg leuk. Het begon eerst een beetje langzaam maar de laatste twee lessen die we hadden over gebed en geloof waren echt heel goed. Vooral tijdens het getuigenis gedeelte op het einde was de Geest echt sterk aanwezig. Het was deze keer extra leuk omdat we erg veel zendelingen hadden. Omdat we nu wat extra zendelingen in Nickerie hebben werken en de zendelingen van Frans-Guyana weer over kwamen, waar er nu ook een paar extra zijn, zaten we dus met een hele grote groep zendelingen. Er was een zendeling van Frans-Guyana bij, zijn naam is elder West en hij komt uit Engeland. Hij is goede vrienden met de familie Navarro, dus het was wel grappig om weer eens te zien hoe klein deze wereld wel niet is.

De kerkdienst deze afgelopen zondag was echt heel bijzonder. De gemeente hier is echt goed geestelijk aan het groeien. Iedereen begint meer en meer zijn taken als lid en van zijn of haar roepingen te begrijpen en ze ook uit te voeren. Ook zijn er wat mensen geheractiveert die nu ook een beetje mee kunnen helpen. Dus het gaat echt de goede kant uit met Koewarasan. Ook het zendingswerk gaat gestaag vooruit. We doen ons best om nieuwe mensen te vinden en hebben kunnen zien hoe de Heer ons helpt om zijn voorbereide kinderen te vinden.

Afgelopen weken waren we weer begonnen om de familie Landvreugd opnieuw te onderwijzen. Jammer genoeg waren alleen de twee jongste zoons geïnteresseerd, maar we hebben een paar goede lessen met hen kunnen delen en ze begrijpen alles echt goed. En als wonder boven wonder was een van hen afgelopen zondag in de kerk. Hij werd echt gelijk heel goed gefellowshipt door zijn leeftijdgenoten en het gemeente presidium.

Oké mijn tijd is weer bijna voorbij.

Ik houd heel veel van jullie en wens jullie veel succes.

Groetjes,

Elder Croese - Switi Saranan.

Ik wil nog even kort met jullie delen dat ik weet dat God leeft en dat Hij onze liefdevolle Hemelse Vader is. Dat Hij van ons allemaal houd, nog meer dan wij kunnen begrijpen, en dat Hij wilt dat wij Hem beter leren kennen zodat we zoals Hem kunnen worden. Daarom wil ik iedereen uitnodigen om hun best te doen om God beter te leren kennen o.a. door gebed, schriftstudie, dienen in de kerk en gehoorzaamheid en vooral niet te vergeten TEMPEL bezoek.

0 reacties:

Een reactie posten